Om oss

Om oss - Om oss

Vi er et nettmagasin som skriver hovedsakelig om svømming og treningssentre. Vi vil gjerne at flere skal oppdage svømming som treningsform, og vi gir deg tips og råd for å komme i gang med svømming.

Vi skriver også om andre vannaktiviteter, som vannaerobics, vannpolo og rehabiliteringstrening i vann. I tillegg forteller vi deg hvor du kan delta på svømmekurs. For det er ikke alle voksne i Norge som har lært å svømme på skolen. Det kan være ulike årsaker til dette, men det er heldigvis aldri for seint å lære seg å svømme.

Oppvarming før trening

Selv om svømming ikke belaster leddene på samme måte som andre former for trening, er det likevel viktig å varme opp musklene før du trener, samt tøye ut etterpå. Det bidrar til å forberede musklene før trening, og forhindrer muskelsmerter etter trening. Uttøying er dessuten viktig for å holde kroppen smidig.

I artiklene våre kommer vi også inn på ulike øvelser du kan gjøre, både når du varmer opp og når du skal trene i vannet. Vi gir deg dessuten tips til hvilket utstyr du trenger for å drive med ulike aktiviteter i vannet.

Vi er her for deg

Vi er her for deg - Om oss

Som du ser, dekker magasinet vårt alt som har med svømming å gjøre. I tillegg kommer vi også innpå noen andre treningsformer. Vi vil gjerne besvare spørsmål og tilbakemeldinger. Dersom du har tips til noe vi bør skrive om, så ta kontakt med oss. Vi er her for å gi deg gode tips og råd. Bli med oss ut i vannet og oppdag gleden med å trene i vann, enten du vil drive med svømming eller vannsport i bassenget.