Finn ut mer

Finn ut mer - Finn ut mer

Hvis du er interessert i svømming, er det mange nettsider du bør oppsøke. Norges svømmeforbund er et opplagt sted å starte. Her finner du mengder av informasjon om svømming som mosjonsform. Du kan også lese mer om andre vannaktiviteter og hvordan du kommer i gang med dem. Her finner du også informasjon om parasvømming, for svømming er virkelig en idrett for alle.

Finn et svømmekurs

Dersom du trenger et svømmekurs, bør du ta kontakt med din lokale svømmeklubb for å finne ut hva som tilbys. Du kan også prøve å søke på nettet etter svømmekurs der du bor. Det er ikke like lett å finne svømmeopplæring for voksne ute i distriktene, men du kan eventuelt be en svømmelærer om å gi deg privatundervisning, selv om det koster litt ekstra. Også når det gjelder svømmeopplæring er nettsiden til Norges svømmeforbund et godt sted å starte, ettersom de forteller deg hvilke svømmeklubber som er i nærheten av der du bor. Hvis det er en svømmehall i nærheten av deg, kan du også henvende deg der, og få et grunnkurs i svømming.

Unngå skader

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du unngår skader når du svømmer, kan du besøke nettsiden skadefri.no, og søke etter svømming. Der får du gode tips for hvordan du forbereder deg før trening. Du finner øvelser tilpasset ulike nivåer, enten du bare svømmer som trening, eller ønsker å satse på svømmekonkurranser.

Ditt lokale idrettslag

Det lokale idrettslaget er alltid til god hjelp når du skal drive med trening. De kan fortelle deg hvilke type vannaktiviteter som tilbys der du bor, når du skal møte opp og hvordan du skal gå fram dersom du vil begynne med en aktivitet som ennå ikke tilbys der du bor. Vi håper du oppdager av svømming og andre vannaktiviteter er både god trening, morsomt å holde på med og sosialt.