Abonner på vårt nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev - Abonner på vårt nyhetsbrev

Vi er et nettmagasin som skriver om svømming og treningssentre. Vi tar for oss vannaktiviteter, svømmeleksjoner, oppvarming og trening samt utstyr du trenger til svømming og andre aktiviteter, Svømming er på mange måter en perfekt treningsform, men vi glemmer ikke at det finnes andre aktiviteter du også kan drive med. Som regel er trening best når du kan variere litt.

Mange svømmehaller

Norge har heldigvis mange svømmehaller og innendørsbasseng der du kan drive med svømmetrening. Om sommeren er det også mulig å svømme utendørs, men det er ofte mer krevende enn å svømme inne. Vær, vind, vanntemperatur og strømforhold er noe du må ta hensyn til ute. Svømmer du inne, slipper du å fryse, og du kan svømme uansett vær.

Perfekt opptrening

Perfekt opptrening - Abonner på vårt nyhetsbrev

Svømming er ofte en god måte å trene seg opp etter skader, ettersom musklene blir mindre belastet enn ved andre aktiviteter. Men, som med alle aktiviteter, gjelder det å trene på riktig måte for å få mest mulig effekt av svømmetreningen. Vi gir deg tipsene du trenger for å lykkes. Kanskje kan vi også gi deg tips til spennende vannaktiviteter du ennå ikke har prøvd, for eksempel vann-aerobics eller ballsport i bassenget.

Hold deg oppdatert

For å holde deg oppdatert, kan du besøke nettsiden vår jevnlig og lese nye artikler. Men du kan også abonnere på vårt nyhetsbrev. Da gir vi deg beskjed når du har lagt ut nye innlegg, og vi gir deg gode tips og råd. Det er naturligvis helt gratis å abonnere på nyhetsbrevet vårt. Dersom du vil at vi skal sende deg oppdateringer, skriver du inn e-postadressen din her, så får du vårt nyhetsbrev tilsendt med jevne mellomrom. Vi håper nettsiden og nyhetsbrevet vårt er til inspirasjon.